Schoollaptop voor veel ouders te duur

Schoollaptop voor veel ouders te duur

Middelbare scholen stappen steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden de ouders dan ook verplicht een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Eén op de vijf ouders heeft grote moeite om de laptop of tablet te betalen die de school van hun kinderen voorschrijft. Dit blijkt uit een enquête van ouderorganisatie Ouders&Onderwijs in samenwerking met consumentenprogramma Kassa. Negen procent van de ouders lukt het helemaal niet om die te betalen. Meer dan de helft van de ouders voelt zich bovendien onder druk gezet bij de aanschaf van digitale leermiddelen die door de scholen worden voorgeschreven.

Vaak bedraagt de aanschafprijs tussen de 250 en 550 euro, waarbij een kwart meer dan 550 euro betaalt en tien procent meer dan 700 euro. Dit moeten ouders vaak voor meerdere kinderen betalen.

Een goede oplossing voor deze ouders is refurbished. Een refurbished laptop van TweedehandsNotebook is uitgebreid getest en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, waardoor deze technisch 100% in orde is en nog jaren betrouwbaar blijft. Bovendien krijg je daar 12 maanden garantie bij. De prijs van een refurbished laptop is wel veel aantrekkelijker dan van een nieuw apparaat. Zo biedt TweedehandsNotebook.nl al laptops aan vanaf €199 euro. Op deze manier heb je een betrouwbare refurbished laptop voor de prijs van een ‘tweedehandsje’, maar met de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe.

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestEmail this to someone
iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Netherlands
+31 (0)30-248 40 06 Openingstijden: